1. Ερώτηση Πρακτικής Άσκησης με Απάντηση Βήμα-Βήμα

Ερώτηση: Ανοίξτε τη βάση δεδομένων “Μ_2” που βρίσκεται μέσα στον υποφάκελο “Μ_2”, του φακέλου “ACCESS ” της επιφάνειας εργασίας. Στη συνέχεια, ανοίξτε τους πίνακες «Γλυκά» και «Κουτιά». Στον πίνακα Γλυκά, αλλάξτε την Προβολή σε Προβολή Σχεδίασης και αφού περιηγηθείτε μέσα στην συγκεκριμένη Προβολή, αλλάξτε την Προβολή σε Προβολή Φύλλου Δεδομένων. Εν συνεχεία κλείστε τον πίνακα Γλυκά και τον πίνακα Κουτιά.

Απάντηση: Μεταφερθείτε στην καρτέλα Αρχείο και στην επιλογή Άνοιγμα. Πατώντας στην επιλογή Αναζήτηση, ανοίγει το παράθυρο Άνοιγμα. Μεταφερθείτε στην επιφάνεια εργασίας, στον φάκελο ασκήσεων για την "Access", και στον υποφάκελο Μ_2. Επιλέξτε τη βάση δεδομένων M_2 με διπλό πάτημα του ποντικιού ώστε να το ανοίξετε.

Μεταφερθείτε στο παράθυρο περιήγησης όπου βρίσκεται στο αριστερό τμήμα του παραθύρου. Με διπλό πάτημα του ποντικιού επιλέξτε τον πίνακα "Γλυκά", για να τον ανοίξετε. Στη συνέχεια πατήστε πάνω στον τίτλο του πίνακα «Γλυκά» με το δεξί πλήκτρο του ποντικού και επιλέξτε «Προβολή σχεδίασης». Με δεξί κλικ και πάλι πάνω στον τίτλο του πίνακα «Γλυκά» και επιλέξτε «Προβολή Φύλλου Δεδομένων». Για να κλείσετε τον πίνακα πατήστε με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού πάνω στον τίτλο του πίνακα και πατήστε στην επιλογή Κλείσιμο.  Ομοίως για τον πίνακα κουτιά.

Video Απάντηση: Δείτε την παρακάτω video απάντηση για την ερώτηση.

Επόμενο μάθημα / άσκηση  
Question Box: Απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

0 Ερωτήματα