2. Ερώτηση Πρακτικής Άσκησης με Απάντηση Βήμα-Βήμα

Ερώτηση: Ανοίξτε την παρουσίαση “M_3” που βρίσκεται στον υποφάκελο “M_3” του φακέλου “POWER_POINT” της επιφάνειας εργασίας. Ορίστε ως προεπιλεγμένη θέση το φάκελο “C:\”. Ορίστε στοιχεία χρήστη “Πόπη Βασιλοπούλου” και αρχικά “ΠΒ”.  Ρυθμίστε να γίνεται η ανάκτηση των αρχείων κάθε 7 Λεπτά. Αποθηκεύστε την παρουσίαση με το ίδιο όνομα, αλλά σε μορφή Power Point 97-2003, στην επιφάνεια εργασίας. Αφού αποθηκεύσετε κλείστε την παρουσίαση, δίχως να κλείσετε την εφαρμογή του Power Point.

Απάντηση: Πατήστε στην Καρτέλα Αρχείο (File) και επιλέξτε Άνοιγμα, στη συνέχεια πατήστε στην επιλογή Αυτός ο υπολογιστής. Αυτόματα ανοίγει το παράθυρο Άνοιγμα. Μεταφερθείτε στον υποφάκελο “M_3” του φακέλου “MS POWER_POINT ”, της επιφάνειας εργασίας και διπλο-πατήστε στην παρουσίαση  “M_3”. Πατήστε στην Καρτέλα Αρχείο και επιλέξτε τη διαταγή Επιλογές. Επιλέξτε την κατηγορία Αποθήκευση. Στο πλαίσιο κειμένου Προεπιλεγμένη θέση αρχείου, πληκτρολογήστε το φάκελο “C:\”.Στο πλαίσιο Αποθήκευση πληροφοριών Αυτόματης Ανάκτησης κάθε: πληκτρολογήστε τον αριθμό 7. Μετά επιλέξτε την κατηγορία Γενικά, στο πεδίο Όνομα Χρήστη πληκτρολογήστε “Πόπη Βασιλοπούλου” και στο πεδίο Αρχικά  “ΠΒ” και πατήστε ΟΚ.

Πατήστε στην Καρτέλα Αρχείο/ Αποθήκευση ως και στη συνέχεια στην επιλογή Αναζήτηση. Αυτόματα ανοίγει το παράθυρο Αποθήκευση ως. Αφήστε το ίδιο όνομα, επιλέξτε ως μέρος αποθήκευσης την επιφάνεια εργασίας και από το πτυσσόμενο μενού Αποθήκευση ως, επιλέξτε Power Point 97-2003. Από την Καρτέλα Αρχείο επιλέξτε τη διαταγή Κλείσιμο για να κλείσετε την παρουσίαση.

Video Απάντηση: Δείτε την παρακάτω video απάντηση για την ερώτηση.

Επόμενο μάθημα / άσκηση  
Question Box: Απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

0 Ερωτήματα